Добре дошли в онлайн магазин UNIVERSE STORE!

Онлайн бутикът е създаден в края на 2017година с идеята да се превърне в любимо място за пазаруване на хиляди хора. Нашата цел е да предлагаме голям и постоянно обновяван асортимент от дамски и мъжки стоки.

В нашия бутик UNIVERSE STORE може да намерите най-новите модни колекции на доказани  производители от цял свят на цени без конкуренция!

За Вас, нашите клиенти, екип от професионалисти следи и представя последните тенденции при дамските и мъжки  дрехи и аксесоари. Държим на качеството и затова Ви предлагаме качествени материи, перфектни кройки и актуални модели, подходящи и за най-взискателния вкус.

Това, което ни прави по различни от всички други магазини е услугата, която Ви предлагаме – преди да закупите дреха да се консултирате с нашите експерти дали избраната от Вас дреха е подходяща точно за Вас, за Вашите мерки, стил и начин на живот! Изпратете ни Ваша снимка и нашия моден експерт ще Ви предостави безплатна консултация! Просто опитайте!

Нашето мото е: Не просто купувайте от нас, а купувайте от Нас, защото ние сме Вашия приятел и партньор в приключението наречено Мода и Стил!

Ако имате въпроси или нужда от помощ, не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти.