Плащане

Начин на плащане – наложен платеж. Това означава, че заплащате сумата при получаване на стоките, доставени с куриерска фирма Еконт или Спиди.

Доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка на обща стойност над 60.00лв, поръчана online на https://www.universe14.com

/Условията за безплатна доставка са валидни на територията на Република България/

Доставката на поръчаните през online магазина стоки се извършва чрез куриерска фирма Еконт или Спиди.

Доставката може да се извърши до адрес на офис на Еконт – http://www.econt.com/offices или до офис на Спиди / https://speedy.bg/bg/speedy-offices / https://services.speedy.bg/speedy_office_locator_widget/googleMaps.php , посочен като адрес за получаване.

Доставката се извършва до адрес, посочен като адрес за получаване.

Всички потвърдени от клиентите поръчки се обработват спрямо указаните по-долу срокове.

Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е 3 работни дни. Срокът започва да тече, след като се потвърди поръчката. Ако сте поръчали продукт, който в момента не е наличен, срокът за доставка на поръчката в този случай се удължава до 7 работни дни, като в зависимост от натоварването и обема поръчки в някои случаи срокът на доставка е възможно да достигне до 14 дни.

• Две поръчки на един и същи клиент, направени в един и същи ден, могат да бъдат доставени в една доставка, ако клиентът се е свързал на посочените за връзка със Universe координати. В случай, че се налага повече от една доставка за дадена поръчка на клиент, служител на Universe допълнително се свързва с клиента за потвърждение.
Срокът за доставка на поръчаните стоки започва да тече от момента на потвърждаване на поръчката.